Manchester, Jamaica
www.restorationministry.com
howiewillie@gmail.com

Individualnost u religiji

Postoji jedna stvar kao što je individualnost u religiji koja znači da svaka osoba treba da bude ubeđena u svom srcu i umu u vezi sa nečim, i neće dozvoliti da je popularno mišljenje poljulja na ovaj ili onaj način.

Da li si voljan da se okreneš protiv Božjih principa zato što tvoja crkva to čini? Zar nemaš savest prema Bogu? Ili je tvoje denominacija tvoja savest?

Gde je tvoje članstvo?

Ovo je posebno pitanje zato što većina ljudi ima svoje članstvo u određenim crkvama ali ne i u Hristu. Ako si u pravoj crkvi onda si u telu Hristovom. U ovom telu postoji samo jedna Glava, i svo telo prima naredbe i zapovesti od ove Glave, koja je Hrist. Da li je moguće da će te Isus voditi suprotno principima koje je postavio Bog?

Bez obzira gde je tvoja privrženost, Bog je i dalje Gospodar planete i nijedno odmetanje od Boga neće proći bez suočavanja sa posledicama. Bog nije osvetoljubiv, ali je univerzum načinjen na takav način da postoje posledice ugrađene u prirodu, i kada su ti bazični principi prekršeni, dolazi gnev od prirodnih posledica.

Print Friendly, PDF & Email
12 Februara 2018