Podgorica, Crna Gora
www.hriscanskamreza.net
info@hriscanskamreza.net
zdravkovucinic@yahoo.com

O web sajtu hriscanskamreza.net

U okviru aktivnosti  Hrišćanske mreže EX-YU, web sajt www.hriscanskamreza.net, zauzima značajno mjesto. Karakteristika web sajta je dominacija jevanđeoskih tema koje se direktno tiču čovjekovog spasenja u veoma praktičnom smislu.

Naš web sajt je nešto više dinamičan nego što je to uobičajeno za sajtove religijske sadržine. Ažuriranje, odnosno objavljivanje novih blogova, tekstova, videa i drugih sadržaja je intenzivnije iz razloga što vjerujemo da je jevanđeoska poruka koju objavljujemo zaista jedinstvena i spasonosna, i upravo ono što je čovjeku potrebno danas kao duhovna hrana pred Hristov drugi dolazak.

Vjerujem da će mnogi od onih koji će pratiti naš rad biti blagoslovljeni onim što će čitati, vidjeti i čuti. Najmanje što se može očekivati jeste naš doprinos objavljivanju najslavnijih biblijskih istina koje su, svjesno ili nesvjesno, zapostavljene ili sakrivene.

Na web sajtu će se naći i sadržaji autora koji nijesu dio Hrišćanske mreže EX-YU, a sa kojima sarađujemo na objavljivanju jevanđelja. Iako sa tim autorima dijelimo istu jevanđeosku poruku ne mora nužno da znači da se u potpunosti slažemo oko svih biblijskih pitanja.

Print Friendly, PDF & Email
12 Februara 2018
Kategorije: Blog, Naše aktivnosti